Згорнути
Дітям

Рівень 1 = реєстрація. отримання статусу Premium - учасник програми лояльності

Рівень 2. Робимо 2 замовлення протягом року як преміум - клієнт = отримуємо vip-статус.Віп - покупець вже має знижку 5% , якщо робить замовлення не рідше 2-ух раз на рік.

Рівень 3. Віп клієнт робить 3-й в році замовлення і переходить в Golden - покупці. тепер у нього 7% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 3 покупки.

Рівень 4. Golden - клієнт робить 4-й замовлення і переходить в Platinum - статус. тепер у нього 10% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 4 покупки.

Premium - статус
Golden - статус
Platinum - статус
Для спорту
Дропшіпперам - особливі умови
Дропшіпперам - особливі умови

Хочете заробляти на дому?

Чи маєте продає сторінку в інтернеті?

Для вас найкомфортніші умови для роботи:

  • Знижка 20%
  • Висилка безпосередньо покупцеві
  • Заміри всьому взутті - взуття в наявності
  • Багатий асортимент для всієї родини
  • Приймаємо поверненню не підійшла клієнтові взуття
Укр Рус

З чим носити джинсові мокасини

З чим носити джинсові мокасини

11.04.2017, Переглядів: 1123

 

Мокасини -дуже цікава взуття, яку виготовляють «зворотним» чином.

Якщо ви не знаєте, як же роблять мокасини, то тут насправді все дуже просто: матеріал натягують через підошву, скріплюючи зверху зовнішніми швами.

Мокасини за рахунок цього досить складно сплутати з іншими моделями практичною і зручного взуття. Зараз існує великий вибір жіночих мокасин: із замші, шкіри, вельвету. Дуже популярні джинсові моделі мокасин. Ось тільки з чим носити таке взуття? Мокасини підійдуть для ранньої осені. З діловим одягом таке взуття не поєднується. А ось для створення образів в стилі кежуал мокасини підходять найкращим чином! Наприклад, можете поєднувати мокасини з джинсами. Повірте, джинсові мокасини і джинси виглядають зовсім банально! Ось тільки джинси підберіть вузькі, на пару відтінків вони повинні відрізнятися від відтінку мокасин, а не зливатися з взуттям! Якщо на вулиці досить прохолодно, то завершите свій образ за допомогою тренча, блейзера або кардиган.

Картинки по запросу джинсові мокасини під джинси Картинки по запросу джинсові мокасини купити

Чи не прогадаєте - такий образ підійде і для прогулянок, і навіть для побачення. Джинсові мокасини можна назвати взуттям для теплої пори, тому з верхнім одягом їх носять не так вже й часто. Зате можете сміливо комбінувати мокасини з легкої курткою або жилеткою. Вийде прекрасний повсякденний стиль.

Шкіряні або замшеві варіанти мокасин виглядатимуть з сукнями недоречно, а ось джинсові моделі прекрасно завершать легкий образ! Таке взуття не обтяжить образ, а додасть йому грайливості, легкості. Футболка можете вибрати різного кольору, та й матеріал тут особливої ролі не грає: підійдуть моделі з деніму, шифону, шовку. Можете навіть поекспериментувати з поєднанням шкіри і джинсової тканини!

Звичайно, не варто забувати про класичний поєднанні мокасин і шортиків. Шорти прекрасно поєднуються з фасоном джинсових мокасин. Мокасини при цьому можна підбирати класичні, з декором, на тонкій або товстій платформі. Мокасини носяться на босу ногу. Якщо ж ви не можете без шкарпеток, то постарайтеся зробити так, щоб вони не були видні!