Згорнути
Дітям

Рівень 1 = реєстрація. отримання статусу Premium - учасник програми лояльності

Рівень 2. Робимо 2 замовлення протягом року як преміум - клієнт = отримуємо vip-статус.Віп - покупець вже має знижку 5% , якщо робить замовлення не рідше 2-ух раз на рік.

Рівень 3. Віп клієнт робить 3-й в році замовлення і переходить в Golden - покупці. тепер у нього 7% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 3 покупки.

Рівень 4. Golden - клієнт робить 4-й замовлення і переходить в Platinum - статус. тепер у нього 10% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 4 покупки.

Premium - статус
Golden - статус
Platinum - статус
Для спорту
Дропшіпперам - особливі умови
Дропшіпперам - особливі умови

Хочете заробляти на дому?

Чи маєте продає сторінку в інтернеті?

Для вас найкомфортніші умови для роботи:

  • Знижка 20%
  • Висилка безпосередньо покупцеві
  • Заміри всьому взутті - взуття в наявності
  • Багатий асортимент для всієї родини
  • Приймаємо поверненню не підійшла клієнтові взуття
Укр Рус

Чоловічий, жіночий, дитяче взуття - як правильно визначити розмір взуття?

Чоловічий, жіночий, дитяче взуття - як правильно визначити розмір взуття?

12.07.2014, Переглядів: 1696

 

Для того щоб правильно підібрати розмір взуття існує спеціальна система вимірювання розміру, дотримуючись якої можна легко визначити свій розмір і вибрати ідеально підходящу пару взуття. У світі існує безліч виробників у яких своя маркування розмірів взутті. Європейські розміри, американські, китайські, а також розміри вітчизняних виробників, які відрізняються один від одного. З цього, коли робите своє замовлення, зверніть особливу увагу на країну виробника.

Для визначення розміру чоловічого та жіночого взуття потрібно босоніж встати обома ногами на чистий білий аркуш паперу і описати стопи. Обов'язково потрібно враховувати, вже давно відомий факт, що наші ноги не є абсолютно однаковими. Одна з них обов'язково більша за іншу, так само потрібно визначитися будете Ви носити шкарпетки або супінатори з нашою новою взуттям. Якщо - так, то краще замовляти взуття на 1 розмір більше. В кінці виконаної операції виміряйте довжину "відбитка" округлятимете до 5 мм в більшу сторону і Ваш завмер готовий. Визначте свій розмір по таблиці для підрахунку розміру ноги виходячи з її довжини. Робити виміри рекомендується в кінці дня, тому що ноги розтоптуються (набрякають) і стають більше

Як определітьсвой розмір ноги

Розмір

35

36

37

38

39

40

41

42

Довжина стопи, см

22,5

23

24

24,5

25

25,5

26,5

27

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Розмір

43

44

45

46

47

48

49

50

Довжина стопи, см

27,5

28

28,5

29

29,5

30

30,5

31

   

Для того, щоб правильно визначити розмір дитячого взуття необхідно поставити дитину на підкладений аркуш паперу прилеглої до рівної поверхні або посадити, а ногу поставити на підлогу, щоб п'ята легко стосувалася поверхні. Інакше можна помилитися з розміром, що призведе до неприємних наслідків в подальшому. Зробіть обрис стопи дитини олівцем, і виміряйте відстань між найбільш віддаленими точками. За допомогою таблиці розмірів дитячого взуття Ви також зможете визначити потрібний розмір

Розмір взуття

Довжина устілки, см.

19

12

20

12,5

21

13

22

13,5

23

14

24

15

25

16

26

16,5

27

17

28

18

29

18,5

30

19

Дитина, якій від 0 до 1 року найкраще виміряти ніжку за допомогою мотузки, яку потім можна виміряти лінійкою і визначити потрібний розмір.

При ходьбі стопа дещо змінює параметри, вона просувається вперед, тому внутрішні розміри взуття повинні бути трохи більше стопи в спокійному стані. Основне правило: між пальцями і носком взуття має залишатися простір, щоб ними можна було вільно поворухнути (близько половини ширини великого пальця), тоді ногам буде комфортно.

Поставте дитини на вийняту устілку - якщо 15 мм в ділянці носка закрита -розмір підібраний не правильно, вони малий. Якщо від внутрішньої частини носка і до кінчика великого пальця 15 мм - взуття велика.

Якщо Ваша дитина відчуває дискомфорт і незручність - не купуйте йому таке взуття, візьміть на розмір більше. Пам'ятайте, що діти ростуть швидко. Взуття з натуральних матеріалів розношується в ширину. Взуття зі штучних матеріалів не розтягується і не розношується, тому зверніть увагу при виборі правильного розміру.

Завжди пам'ятайте про розмір взуття, що відповідає віку дитини і умовах, при яких це взуття буде носитися:

Поки Ваша дитина не ходить - взуття йому не потрібна, а захистити дитину від холоду можна використовуючи теплі шкарпетки.

Взуття для діток повинна легко одягатися і легко зніматися. І коли Ваш малюк починає ходити, купуйте йому «черевички», шнуровані або застібаються на «липучку» як для худий, так і для повної ніжки легкі, еластичні, з просторим носком, що дають свободу рухомим пальчикам.

Жорстка п'ята сприяє правильній постановці ніжок і запобігає деформації взуття. Дітям по -старше, які вже дуже рухливі, потрібна не одна пара змінному взутті, тому крім черевиків купуйте черевики і сандалі із закритою п'ятою Дуже важливим є наявність вклеєною на фабриці ортопедичної устілки з супінатором, призначення якої - профілактика виникнення плоскостопості (Супінатор - маленький горбок у внутрішнього краю підошви, який піднімає прдольний звід стопи і забезпечує фізіологічно правильну фіксацію ніжки).

Дитина, який знаходиться в дитячому садку кілька годин, повинен носити взуття, що відповідає вимогам дитячих стоп.

Діти дошкільного та підліткового віку, можуть носити всі типи взуття. Для дівчаток висота каблука не повинна перевищувати 3,5 см.

. Для дітей будь-якого віку взуття повинна бути виготовлена з матеріалів, що відповідають умовам, в яких вона буде використовуватися. Якщо взуття носитися при плюсових температурах, а халяви закривають всю стопу, то застосовані матеріали повинні мати хороші гігієнічні властивості, щоб вбирати вологу, яка збирається у взутті. Найкращим матеріалом є натуральна шкіра і текстиль. Взуття з відкритим халявою можна зробити з різних матеріалів. Зимове взуття повинне оберігати стопи від замерзання, а її підошви оберігати від ковзання.

Купуючи зимове взуття на хутрі, при примірці важливо врахувати, що хутро примнеться і у взутті утворюється додатковий простір. При покупці замшевого взуття важливо пам'ятати, що вона швидко розношується, тому при примірці вона повинна щільно облягати ногу.