Згорнути
Дітям

Рівень 1 = реєстрація. отримання статусу Premium - учасник програми лояльності

Рівень 2. Робимо 2 замовлення протягом року як преміум - клієнт = отримуємо vip-статус.Віп - покупець вже має знижку 5% , якщо робить замовлення не рідше 2-ух раз на рік.

Рівень 3. Віп клієнт робить 3-й в році замовлення і переходить в Golden - покупці. тепер у нього 7% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 3 покупки.

Рівень 4. Golden - клієнт робить 4-й замовлення і переходить в Platinum - статус. тепер у нього 10% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 4 покупки.

Premium - статус
Golden - статус
Platinum - статус
Для спорту
Дропшіпперам - особливі умови
Дропшіпперам - особливі умови

Хочете заробляти на дому?

Чи маєте продає сторінку в інтернеті?

Для вас найкомфортніші умови для роботи:

  • Знижка 20%
  • Висилка безпосередньо покупцеві
  • Заміри всьому взутті - взуття в наявності
  • Багатий асортимент для всієї родини
  • Приймаємо поверненню не підійшла клієнтові взуття
Укр Рус

Як розтягнути взуття.

Як розтягнути взуття.

19.09.2020, Переглядів: 664

 

Як розтягнути взуття. Поради від інтернет-магазину взуття «Городок»

Кожен покупець взуття стикався з тим, що в магазині туфлі виглядають ідеально, носити їх зручно, а при щоденній ходьбі починаються мозолі і неприємні відчуття. Ті, хто думає, що такі проблеми виникають тільки, якщо купуєш взуття в інтернеті, сильно помиляються. Подібні ситуації часті, але впоратися з ними можливо.

Якщо знати, як розтягнути взуття, то будь-які труднощі, пов'язані з неправильним вибором розміру, будуть вирішуватися дуже швидко. Процес розтягування залежить від того, з якого матеріалу зроблені чоботи чи туфлі, і який метод є для вас найбільш зручним.

Взуття зі шкіри та замші: як правильно розтягувати?

Найпростішим способом розтягнути взуття з натуральних матеріалів є вплив тепла. Високі температури роблять сировину податливим і м'яким. Хочете дізнатися, як розтягнути взуття в довжину? Тоді скористайтеся наступними порадами:

·          Туфлі потрібно поставити в таз або ванну, а потім обдати окропом зсередини. Треба трохи почекати, щоб вода заповнила всі нутрощі, і вилити воду. На ноги в цей час можна надіти шкарпетки і вставити в взуття. Дуже важливо робити це після того, як чоботи трохи охолонуть, інакше можна обпектися.

·          Є варіант, який дозволяє не мочити виріб. Окріп наливається не пряма в туфлі, а в пакет. Потім його потрібно вставити в взуття. Завдяки цьому можна вийти сухим, але в той же час задіяти тепло.

·          Ті, хто цікавиться, як розтягнути взуття в ширину, можуть використовувати варіант холодної води або навіть льоду. Лід кладеться в пакет, а потім в черевики. Щоб підсилити дію, взуття ставиться в холодильник до того моменту, поки не застигне. Потрібно дати виробу підтанути, а потім надіти взуття на ноги. Варто враховувати, що такий спосіб підходить не для кожного типу взуття. З новими виробами так краще не експериментувати.

·          Застосування спирту. Цей спосіб є найбільш простим, але вимагає вашого участь. Внутрішня поверхня рясно змочується спиртовим розчином, а потім черевики одягаються на ноги. Потрібно ходити в них кілька годин. За рахунок впливу спирту матеріал стане більш м'яким і розтягнеться по вашій нозі. Такий метод не підійде для пофарбованого матеріалу. Не всі види фарби здатні витримати спирт, так як засіб досить агресивне. Перед проведенням процедури слід зробити перевірку на невеликій ділянці шкіри.

Варіанти, як розтягнути нове взуття, можна використовувати як для демісезонних черевиків, так і зимових чобіт. Використовуючи один з обраних варіантів, потрібно намагатися не мочити внутрішні частини виробу.

Як розтягувати взуття зі штучної шкіри?

Багато виробників стали використовувати штучне сировину. За характеристиками воно не поступається шкіряним матеріалами. Але, на відміну від натуральної шкіри, замінник погано тягнеться. Під впливом високої температури він може потріскатися і втратити форму. Але все одно є поради, як розтягнути вузьку взуття зі шкірозамінника:

·          Внутрішня частина черевиків змащується вазеліном або кремом високої жирності. В такому стані виріб потрібно залишити на пару годин. Коли крем вбереться, взуття потрібно надіти на ноги протягом півгодини погуляти.

·          Застосування стислих газет - один з найпопулярніших методів. У кожну пару набиваються зім'яті газети. Потрібно набивати акуратно, щоб не деформувати виріб. Коли взуття знаходиться в такому стані більше доби, то вона трохи розтягується. Такий спосіб не допускає застосування фена, нагрівальних приладів.

·          Ще одним цікавим методом є використання крупи. Цей варіант підходить для високих чобіт. Щоб розтягнути взуття на розмір з вузькою халявою, потрібно використовувати пакет з водою, зверху якого засипається крупа. Така суміш призводить до набухання зерна і розтягуванню черевик.

Як правильно розтягувати лаковані туфлі?

З таким видом взуття потрібно бути акуратним, так як верхнє покриття досить крихке. Щоб воно не втратило блиск, необхідно використовувати щадні методи:

·          Суміш спирту і води. Щоб вплив спирту було менш агресивним, шкарпетки потрібно змочити спиртовим розчином, взятого 2: 1. Потім їх потрібно одягти в взуття, яка тисне. Так зимове взуття розтягнеться протягом 5-7 годин. Процес можна вважати завершеним, коли шкарпетки стануть сухими.

·          Обробка внутрішньої поверхні вазеліном. Ті елементи, які найбільше тиснуть, потрібно змащувати рясно. Потрібно надіти шкарпетки на ноги, вставити їх в туфлі і походити до потрібного розтягування.

Якщо знати методи, які допомагають збільшити ширину або довжину нових черевиків, то не обов'язково повертати нову пару взуття в магазин. Способи з використанням води, спирту і жирного крему можна використовувати для дорослої та дитячої взуття . Щоб не довелося проводити подібні експерименти, бажано ще перед покупкою правильно робити заміри своєї стопи.