Згорнути
Дітям

Рівень 1 = реєстрація. отримання статусу Premium - учасник програми лояльності

Рівень 2. Робимо 2 замовлення протягом року як преміум - клієнт = отримуємо vip-статус.Віп - покупець вже має знижку 5% , якщо робить замовлення не рідше 2-ух раз на рік.

Рівень 3. Віп клієнт робить 3-й в році замовлення і переходить в Golden - покупці. тепер у нього 7% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 3 покупки.

Рівень 4. Golden - клієнт робить 4-й замовлення і переходить в Platinum - статус. тепер у нього 10% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 4 покупки.

Premium - статус
Golden - статус
Platinum - статус
Для спорту
Дропшіпперам - особливі умови
Дропшіпперам - особливі умови

Хочете заробляти на дому?

Чи маєте продає сторінку в інтернеті?

Для вас найкомфортніші умови для роботи:

  • Знижка 20%
  • Висилка безпосередньо покупцеві
  • Заміри всьому взутті - взуття в наявності
  • Багатий асортимент для всієї родини
  • Приймаємо поверненню не підійшла клієнтові взуття
Укр Рус

Замшеве взуття: як мити в пральній машині?

Замшеве взуття: як мити в пральній машині?

15.11.2020, Переглядів: 1213

 

Похід в гори під проливним дощем, футбольний матч на мокрих полях, лісова екскурсія по мулистих схилах: деякі чинники настільки забруднюють вашу взуття, що ви більше не можете видалити недоліки за допомогою звичайної чистки. Але якщо пральна машина може прибрати стійкі плями з сорочок і блуз, чому б і не з взуття? Тут обговоримо, яке взуття можна випрати в машині і на що слід звернути увагу.

Чи можна в машинці прати замшеве взуття?

Як оновити улюблену взуття? Чи можна випрати її в пральній машині - це питання матеріалу. Якщо з кросівками, чакамі або балетками з тканини або синтетики проблем не виникає, то з шкіряними або замшевими варіантами все виглядає зовсім інакше. А як веде себе дешева взуття при пранні? Що потрібно знати в першу чергу:

- Взуття з натуральних складових, таких як бавовна або льон, можна впевнено поміщати в машинку.

- З синтетичних компонентів, таких як вініл або ПВХ, можна часто мити в пральній машині. У разі сумнівів зверніться до виробника.

- З гладкої шкіри або замші не бажано поміщати в машину, але, якщо ви все одно не стали б носити свої кеди через бруд, варто спробувати.

- З функціональної спеціальною мембраною, також не слід використовувати пральну машинку, так як мембрана може бути зруйнована, і чоботи , наприклад, перестають бути водонепроникними.

- Не варто поміщати в пралку також туфлі , на яких є металеві деталі у вигляді великих пряжок, або на шпильках, а також зі стразами.

Чи можна прати замшеві кросівки в пральній машині?

how-clean-sneakers

Сльота під дощем, випадкові бризки або жувальна гумка істотно впливають на забруднення, а іноді просто хочеться позбутися від неприємного запаху. Але не варто поспішати викидати на сміття улюблені речі. Коли ви їх виперете, вони будуть виглядати як нові - якщо ви підете кількох порад.

Верх і підошва складаються з різних компонентів. Ви завжди знайдете етикетку з вказівками, прочитайте цю інформацію перед пранням.

Ви можете прати в машинці:

- Взуття з синтетики, наприклад, кросівки для бігу , черевики для прогулянки.

- Тканинні моделі з натуральних матеріалів, таких як бавовна, льон, конопля, наприклад, кеди , балетки, еспадрільі.

- Гумові і синтетичні: шльопанці, садові сабо.

Прання в машині: як це працює

Перед тим, як покласти кросівки в пралку, видаліть великі забруднення. Суху пил можна прибрати щіткою. Змивайте болото під проточною водою, наприклад, із садового шлангу або під душем. Попередньо обробіть плями милом. Дістаньте устілки і бавовняні шнурки. Покладіть ніжну взуття в мішок для прання.

Встановіть шкалу в положення «Легкий догляд» і виберіть температуру прання 30 градусів. Використовуйте тільки м'яке миючий засіб, бажано від екологічного постачальника. Це запобігає вицвітання кольорів. Кондиціонер для білизни або гігієнічний ополіскувач можуть завдати шкоди. Тому не використовуйте ці кошти.

Як чистити замшеві кросівки?

chistim-zamshevye-krossovki

Будь то шикарні кросівки, черевики або туфлі-човники, замша - популярний матеріал і справді гарний, і приємний. На жаль, ця основа дуже чутлива до бруду або жирним плямам. Кожна невдача залишає свій слід. Але якщо щось пішло не так, ви все ще можете врятувати свою улюблену пару після нещасного випадку, ось кілька порад по домашніх засобів для вас.

Сухий шампунь: як прибрати жирні плями з замшевих поверхонь

kak-urat-patna

Один шматочок соковитого бургера - і жир бризкає на ваші мокасини. На жаль, замша через свою шорсткою поверхні миттєво вбирає рідину. Тому в разі таких аварій потрібно діяти негайно. Якщо у вас є кухонний папір або паперові носові хустки, відразу ж видаліть жирний шар, але не натискайте занадто сильно і навіть не тріть, інакше пляма проникне далі в шкіру.

Потім використовуйте сухий шампунь і розпорошите його на пляму. Дайте подіяти, щоб воно встигло висмоктати жир з взуття. Після цього шампунь видаляється щіткою.

Порада: після чистки слід просочити поверхню, в принципі, ви повинні робити це відразу після покупки.

Замшеві кросівки, мокрі від бруду

pomut-krossovki

Якщо ви гуляєте під дощем, вам не уникнути забризканих ніг - особливо це шкідливо для замші. Тут також слід діяти негайно і чистити взуття щіткою з нубуку та теплою водою, коли ви повернетеся додому. Зазвичай мити замшеве взуття водою не рекомендується, так як можуть з'явитися водяні розводи. Тому при чищенні водою найкраще змочити нею всю основу - це знизить ймовірність появи неприємних країв.

Якщо ви не змогли очистити ваші кросівки відразу або якщо на наступний день ви все ще можете побачити засохлу пил, використовуйте щітку з латунною щетиною. Вона досить глибоко проникає в ворс, не ушкоджує, а також видаляє глибокі вади.

Іноді забруднення намагаються видалити піною для гоління, однак згодом може з'явитися знебарвлення. Завжди потрібно діяти обережно і працювати рівномірно. Також можна використовувати звичайний ластик. Просто сконцентруйтеся на потрібному місці і не натискайте занадто сильно, щоб не пошкодити поверхню і ваші нові замшеві кросівки.

Висновок: як доглядати і відновити замшу після прання або чищення

Після кожної чищення з використанням домашніх засобів слід покласти в черевички газету або взуттєве дерево для просушування, але не ставте їх під батарею або під прямими сонячними променями, щоб не пошкодити матерію. Найкраще добре вентильовані кімнати. Потім просочіть її спреєм з відстані від 25 до 30 сантиметрів.

Зрештою, замша не переносить занадто багато води, і цикл прання може бути дуже важким для ніжної шкіри. Однак деякі радники рекомендують мити замшу в пральній машині - в щадному режимі і тільки із застосуванням кондиціонера. Після цього взуття добре просушують. Однак вам слід вдаватися до цього варіанту тільки в тому випадку, якщо всі інші домашні засоби не допомогли.