Згорнути
Дітям

Рівень 1 = реєстрація. отримання статусу Premium - учасник програми лояльності

Рівень 2. Робимо 2 замовлення протягом року як преміум - клієнт = отримуємо vip-статус.Віп - покупець вже має знижку 5% , якщо робить замовлення не рідше 2-ух раз на рік.

Рівень 3. Віп клієнт робить 3-й в році замовлення і переходить в Golden - покупці. тепер у нього 7% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 3 покупки.

Рівень 4. Golden - клієнт робить 4-й замовлення і переходить в Platinum - статус. тепер у нього 10% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 4 покупки.

Premium - статус
Golden - статус
Platinum - статус
Для спорту
Дропшіпперам - особливі умови
Дропшіпперам - особливі умови

Хочете заробляти на дому?

Чи маєте продає сторінку в інтернеті?

Для вас найкомфортніші умови для роботи:

  • Знижка 20%
  • Висилка безпосередньо покупцеві
  • Заміри всьому взутті - взуття в наявності
  • Багатий асортимент для всієї родини
  • Приймаємо поверненню не підійшла клієнтові взуття
Укр Рус

Чому скрипить взуття: як прибрати звук скрипу

Чому скрипить взуття: як прибрати звук скрипу

03.12.2020, Переглядів: 3680

 

Всі знають цю ситуацію, коли черевики скриплять при кожному кроці. Перш за все, ця ситуація сильно дратує. Тому що ні на діловій зустрічі, ні під час прогулянки з жінкою своєї мрії не можна впоратися з постійним фоновим шумом. Ми розповімо вам, звідки виходить скрип і як від нього позбутися. Причина скрипу жіночих чобіт може полягати у взаємодії підошви і поверхні під час бігу і ходьби. Воно посилюється через вологість між платформою і землею, і, хоча це відбувається тільки в певних ситуаціях, все одно ситуація дратує.

Скрипить взуття при ходьбі що робити: поради експерта

obuv-skripit

Інший випадок, якщо шум виникає через те, що носяться черевики занадто великі або розширилися при носінні. Це можна виправити, вставивши нековзну устілку на додаток до оригінальної. Крім того, вологість устілки і стопи може сприяти небажаному звуку. Це відбувається, коли волога ступня ковзає взад вперед. Зокрема, так буває з шкіряними устілками в поєднанні з панчохами з високим вмістом синтетичних матеріалів. Ну а якщо ви вирішили купити недорогу взуття на нашому сайті ви зможете вибрати підходящий вам розмір і матеріал і мінімізувати подібні ситуації.

Повітряна пробка між танкеткою і устілкою також викликає дратівливі звуки. Цей прихований дефект може виявити тільки досвідчений швець, але, як правило, його можна виправити за невеликими витратами.

Коротко: що робити зі скрипучими чобітьми?

- Обробіть підметки наждачним папером.

- Натріть шкіру маслом або кремом для взуття.

- Розпорошите на основу лак для волосся.

- Посипте область під устілкою тальком, харчовою содою або дитячою присипкою.

- Принесіть шевця на перевірку.

Чому скриплять черевики на товстій підошві?

Можливими причинами можуть бути виробничі помилки, природний знос або скупчення вологи усередині чобітків. З наукової точки зору дратівливі скрипучі звуки можна пояснити фізичним ефектом переривчастого ковзання. Ефект переривчастого ковзання виникає, коли два предмета труться одна об одну, а зчеплення більше, ніж тертя, що, на жаль, є поясненням такого звукового ефекту.

У вас трапилася така набридлива ситуація? Тоді перше, що потрібно зробити, - це визначити, звідки виходить звук. Краще всього будинку надіти обновку, кілька разів повільно пройтись вперед-назад, ковзаючи ногою вліво-вправо. Спостерігайте, які області рухаються, і чи йде звук від каблука або певної частини підошви. Як варіант, ви можете попросити іншу людину визначити рипучу область на слух.

Після того, як ви визначили місце, про яке йде мова, з'являється наступне питання: чому скриплять нові туфлі при ходьбі? А потім можна приступити до усунення причини, що заважає шуму.

Скрипить підошва, що робити?

При ходьбі кросівки скриплять особливо часто, і це пов'язано з їх складом матеріалу - еластомер з профілем, яка в поєднанні з відповідною поверхнею підлоги створює подібний ефект. Зокрема, спортивне взуття на гумовій підбиття не може обійтися без звукового супроводу. Тому що гумова підошва кросівок призначена для забезпечення більшої підтримки спортсмена під час бігу і забезпечення достатнього зчеплення.

Той, кого турбує скрип кросівок, може запобігти його використавши наждачний папір, хоча робити це потрібно обережно, тому що вона прискорює знос підстави.

Нові ботильйони можуть видавати свист, особливо на початку фази обкатки, часто уражається шкіряні або моделі з пластиковою танкеткою. В процесі виготовлення може трапитися так, що в підошві ще залишається повітря.

Варіанти з натуральної шкіри мають тенденцію до тріску на верхній частині, особливо спочатку, так як шкіра все ще дуже груба і не розношена. У цьому випадку єдине, що дійсно допомагає це регулярне натирання верхнього шару відповідним кремом.

Якщо шум виходить від підошви, допоможе засіб, яке можна знайти майже в кожній шафі у ванній: лак для волосся. Якщо ви хочете обробити їм підметки шкіряної моделі, переконайтеся, що на решту туфлі нічого не потрапило.

Висновок: скрип чобіт всередині

Якщо ваші чобітки скриплять, то це теж може бути причиною тертя устілки з внутрішньої сторони. В такому випадку вийміть устілку, нанесіть всередину тонкий шар тальку, харчової соди або дитячої присипки. Перевага: пудра також поглинає запахи і запобігає пітливість ніг.

Якщо ваші черевики намокнуть, це також може привести до їх «музикальності» - незалежно від того, це зимові або осінні чобітки, і навіть літні босоніжки і кросівки. В цьому випадку знімаємо устілку і сушимо окремо, присипаємо порошком, наповнюємо газетою, і сушимо під стіною, ні в якому разі не на обігрівачі.

Короткий огляд кращих прийомів: обробити підошви наждачним папером або лаком для волосся, натерти верхню частину маслом, або посипати область під устілкою тальком, харчовою содою або дитячою присипкою.