Згорнути
Дітям

Рівень 1 = реєстрація. отримання статусу Premium - учасник програми лояльності

Рівень 2. Робимо 2 замовлення протягом року як преміум - клієнт = отримуємо vip-статус.Віп - покупець вже має знижку 5% , якщо робить замовлення не рідше 2-ух раз на рік.

Рівень 3. Віп клієнт робить 3-й в році замовлення і переходить в Golden - покупці. тепер у нього 7% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 3 покупки.

Рівень 4. Golden - клієнт робить 4-й замовлення і переходить в Platinum - статус. тепер у нього 10% знижки.
Протягом року (від дати переходу в статус) він повинен робити 4 покупки.

Premium - статус
Golden - статус
Platinum - статус
Для спорту
Дропшіпперам - особливі умови
Дропшіпперам - особливі умови

Хочете заробляти на дому?

Чи маєте продає сторінку в інтернеті?

Для вас найкомфортніші умови для роботи:

  • Знижка 20%
  • Висилка безпосередньо покупцеві
  • Заміри всьому взутті - взуття в наявності
  • Багатий асортимент для всієї родини
  • Приймаємо поверненню не підійшла клієнтові взуття
Укр Рус

Уггі - зимове взуття на товстій підошві

Уггі - зимове взуття на товстій підошві

07.12.2016, Переглядів: 1321

 

Зимові дитячі чобітки уггі для маленьких модників

Якщо ви стежите за модою і стилем, любите одягатися супермодно, то напевно Вам хотілося б, щоб і дітки ваші були новомодними і чудовими. Модний одяг для дітей дозволяє виділити ваше дитя з числа ровесників, створити дитині індивідуальний образ, з малих років прищеплює смак до гарних і дорогих речей. Яскраві, теплі і супер зручні уггі для дітей все частіше і частіше завойовують серця дорослих і дітей. Оригінальні чобітки стали улюбленим взуттям в морозну погоду. detskie-uggi

 

Зимові уггі - модно, тепло і здоров'я дітей!

Взуття для дитини - один з найважливіших аксесуарів одягу. Від правильного вибору, залежить розвиток ходи малюка, правильний розподіл навантаження на хребет, здоров'я дитячих ніжок і всього організму в цілому. При виборі зимового дитячого взуття особливо важливо ще теплота і хороший теплообмін.

Оригінальні уггі для дітей в нашому інтернет магазині «Городок» повністю відповідають усім вимогам до якісної зимової дитячого взуття - уггі. Чоботи уггі шиються з натуральних, або високоякісних замінників. Натуральна вовна - один з матеріалів, здатних зігрівати навіть у найлютіші холоди, вона має прекрасні теплообмінними властивостями, завдяки яким всередині уггі зберігається оптимальна температура. У дітей, які носять дитячі чобітки уггі, які не перегріваються і не пріють ніжки і завжди знаходяться в теплі.

Модні і теплі, дитячі уггі крім безперечною користі для здоров'я, ще відрізняються прекрасним зовнішнім виглядом. Матеріал з яких зшиті уггі виглядає чудово. Маса пропозицій, яка постійно оновлюється до кожного сезону, налічує десятки зборів з різноманітним дизайном. Модельєри враховують тенденції моди і створюють міцні, зручні, теплі і одночасно презентабельні моделі.

Чобітки уггі для дітвори - один з кращих виборів для маленьких і стильних

Що найбільше наші діти ненавидять у взутті? Правильно шнурки, одягання і знімання, а так само важкі і грубі черевики. А варто їм купити дитячі уггі, і вони назавжди забудуть про прикрі почуття. Великий вибір пропонованої взуття виконаний у всілякій колірній гамі, тому кожен з батьків підбере уггі, на будь-який смак, які підходять за кольором до наявної одязі. Дизайн даної взуття глибоко продуманий, що носити їх можна з будь-яким одягом: курточкою, пальто, шубкою або дублянкою. Купуючи уггі, зимове взуття для дівчинки і зимове взуття для хлопчика - гарантія того, що ваша дитина не замерзне і йому буде комфортно в такому взутті. Малюк може гуляти скільки завгодно в таких чобітках в морозну погоду, і Ви можете бути абсолютно спокійні, що його ніжки не промерзнуть. Носити уггі можна в будь-яку погоду, якщо матеріал верху чобіт шкіра або еко-шкіри. Якщо ж уггі зроблені з замша, то краще в дощову погоду утриматися від їх носіння. Крім того, уггі оснащені гнучкою і дуже міцною підошвою, яка досить забезпечує захист ніжки дитини. Як правило носок в чобітках уггах широкий, що ні здавлює пальчики і не допускає до Перемерзання стопи. Зручна висота і ширина халяви полегшує взування чобітків.

Варто лише правильно підібрати уггі за кольором, щоб придбати модну зовнішність. Деякі люблять взуття в тон одягу, а хтось віддає перевагу протилежність кольором. В асортименті інтернет магазину «Городок» уггі - рожеві, малинові, темно-сині, коричневі, бежеві, чорні, димчасто-сірі, однотонні і з хутряними вставками. Ґудзики, пряжки, ремінці бантики, стрази, принти - всі ці елементи роблять кожну модель незрівнянною. Вибирайте, купуйте оригінальну взуття для дівчаток і взуття для хлопчиків в інтернет магазині «Городок» - і створіть своїй дитині неперевершений індивідуальний образ.

Купити дитячий зимове взуття для дівчинкирозміри 23-32 site-obuvi.com.ua/zimnie-uggi-na-devochku.html

Зимові уггі - доступно, легко і прості в догляді

Уггі зараз є не менш популярною взуттям, ніж інші види зимового взуття. Це пов'язано з тим, що модна, якісна, стильна взуття, завдяки знижкам і акцій, стає більш доступною за ціною великому числу споживачів. Але навіть без знижки ціна на уггі абсолютно відповідає з їх неперевершеною якістю. Ціна уггі дуже демократична, для сучасних батьків, які хочуть заощадити свій бюджет - це прекрасний вибір. При покупці оригінальних дитячих чобітків УГГ в нашому інтернет магазині, Вам завжди допоможуть підібрати відповідні засоби по догляду за взуттям. Використовуючи їх, доглядати за уггамі дуже легко і просто. Чобітки з гладкою натуральної шкіри чистяться звичайним чином - кремом відповідних кольорів. Для УГГ із замші знадобиться спеціальна щіточка, яку Ви так само можете купити в нашому магазині. Уггі купити зараз можна легко і просто он-лайн на нашому сайті взуття Городок.